PippersStudio – Pippers Studio

PippersStudio

PippersStudio helpt jou met al je interieurvraagstukken op een laagdrempelige manier en met een no-nonsens instelling.

Het oude met het nieuwe combineren, creatieve oplossingen. Nieuwe ideeën met oude inzichten. Het liefst gebruikt ik oude of bestaande materialen. Er is al zoveel, waarom nieuwe dingen blijven kopen. Kortom re-think, re-style, re-cycle dat is de filosofie van Pippers.

De PIPSTOP

Bij de pipstop kom ik graag bij je langs en krijg je uitgebreid advies over de juiste indeling, kleur, verlichting en materiaalgebruik voor vloeren en wanden. Na afloop ontvang je een moodboard , indeelplan en een shoppinglist. Je bent nu voorzien van een interieurplan, allerhande tips en ideeën waarmee je verder zelf aan de slag kunt. De PIPSTOP is ook digitaal mogelijk. Via Skype kom ik graag binnenkijken. Wanneer je ook het shoppen en het inrichten uit handen wilt geven dan is er de mini-makeover.

De MINI-MAKEOVER

Kies je voor een MINI-MAKEOVER dan doorlopen we alle stappen van de PIPSTOP, maar daarna ga ik  voor jou aan de slag met het interieurplan dat we samen bedacht hebben. Ik neem alles uit handen. Ik ga voor jou shoppen, richt je huis in en styl het helemaal af.  Hierbij vertrouw je volledige op mijn expertise en laat je je verrassen door keuzes die je zelf misschien niet had bedacht. Ga je verhuizen of verbouwen dan komt er veel meer bij kijken. Ook hier kan ik je helpen en bied ik de Full Monty.

De FULL MONTY

Wanneer je gaat  verbouwen helpt ik je bij het invullen van je wensen en eisen en ondersteun deze met een 3D ontwerp. Met een goed plan kan de aannemer namelijk gelijk aan de slag en heb je beter inzicht in de kosten. Bij het hele verbouwingstraject kan ik je ontzorgen en optreden als projectmanager. Na de verbouwing richt ik je huis verder in en styl ik het helemaal af.

INTERIEURSTYLING | VERKOOPSTYLING | EVENTSTYLING | CONCEPTONTWIKKELING

Wil je specifiek advies over bijvoorbeeld alleen een badkamer,  ga je je woning verkopen en wil je verkoopadvies, heb je een bijzonder feest waar je styling voor wilt of wil je alleen ondersteuning bij het genereren van een idee ook dan kan Pippers helpen. Stuur me gewoon een emailtje op studio@pippers.nl.