Interieur & stylingadvies

Aanbod

Samen creëren we een interieurontwerp dat bij jou past. PipperStudio helpt je graag met het maken van de juiste keuzes en combinaties bij het inrichten, zodat jouw huis niet alleen een mooi en sfeervol geheel wordt, maar ook een praktische leefomgeving.

Om je alvast een indruk te geven van de kosten, vind je hieronder een aantal mogelijke pakketten. Tijdens het eerste (gratis) kennismakingsgesprek bekijken we samen wat jouw woonwensen zijn, en stuur ik je een passende offerte.

PIPSTOP

Bij de PIPSTOP krijg je uitgebreid advies over de juiste indeling, verlichting,  kleur- en materiaalgebruik voor vloeren en wanden. PIPSTOP is ook digitaal mogelijk en is er een mini variant.

MAKEOVER

Kies je voor een MAKEOVER dan doorlopen we alle stappen van de PIPSTOP, maar daarna ga ik  voor jou aan de slag met het interieurplan dat we samen bedacht hebben. Ik ga voor jou shoppen, richt je huis in en styl het helemaal af.

DE FULL MONTY

Wanneer je gaat verbouwen helpt ik je bij het invullen van je wensen en eisen en ondersteun deze met een 3D ontwerp. Bij het hele verbouwingstraject kan ik optreden als projectmanager. Na de verbouwing richt ik je huis verder in en styl ik het helemaal af.

VERKOOPSTYLING  |  EVENTSTYLING  |  CONCEPTONTWIKKELING

Wil je specifiek advies over bijvoorbeeld alleen een badkamer,  ga je je woning verkopen en wil je verkoopadvies, heb je een bijzonder feest waar je styling voor wilt of wil je alleen ondersteuning bij het genereren van een tof idee ook daar kan Pippers helpen. Stuur me gewoon een e-mailtje op studio@pippers.nl.

Wat kan ik nog meer?

Personal shopping

Zie je door de bomen het bos niet meer tijdens jouw zoektocht naar nieuwe meubels en accessoires in het enorme aanbod? Ik help je graag tijdens het shoppen, zodat je de meubels en accessoires koopt die bij jou en jouw huis passen.

€75

per uur

(benodigde tijd in overleg)

Afstyling

Na de uitvoering van het project kan ik bij je langskomen voor het afstylen van jouw nieuwe interieur. Met de door jou aangeschafte accessoires zorg ik voor de finishing touch, zodat je huis echt een thuis wordt wat af is tot in de puntjes.

€75

per uur

(benodigde tijd in overleg)

Kleur & materiaaladvies

Is de inrichting van je huis al  goed, maar mist het kleur en sfeer? Dan is een kleur- en materiaaladvies wellicht iets voor je. Ik maak een passend  interieurconcept en adviseer welke kleuren, materialen, vloer, wand- en raambekleding jouw huis helemaal tot z’n recht laten komen.

€375

per ruimte*

*GOED OM TE WETEN

De prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Deze tarieven gelden voor één ruimte van gemiddelde grootte. De beoordeling van de omvang van de ruimte(s) zal ter plekke worden gedaan. In bepaalde gevallen kan een aangepast tarief gelden, bijvoorbeeld bij een gecombineerde woon- en eetkamer of alleen een kinderkamer. Kluswerkzaamheden worden uitgevoerd met een vast tarief van 35,- ex btw. Heb je hier vragen over? Bel of mail me gerust!

Over Pippers

PippersStudio helpt jou met al je interieurvraagstukken op een laagdrempelige manier en met een no-nonsens instelling.

Ik houd van het mixen van stijlen en materialen, maar ik zorg altijd voor een bepaalde rust en eenheid in een ruimte. Het oude met het nieuwe combineren, creatieve oplossingen. Nieuwe ideeën met oude inzichten. Het liefst gebruikt ik oude of bestaande materialen voor een unieke en persoonlijke touch. Kortom re-think, re-style, re-cycle dat is de filosofie van Pippers.

Meer Pippers

More to love!

Portfolio

Kom je een kijkje nemen in de keuken? Wellicht haal je er inspiratie uit!

Blog

Regelmatig blog ik voor Mamaschrijft een inspirende hotspot voor elke mama.

Enthousiast geworden om samen te werken?

PippersStudio

Interieur, Ontwerp, Styling, Concept

studio@pippers.nl

Adres

Franklinstraat 95
2562 CC
Den Haag