The juicy details

Over pippers

PippersStudio helpt jou met al je interieurvraagstukken op een laagdrempelige manier en met een no-nonsens instelling.

Let’s get personal

Leuk dat je een kijkje neemt bij PippersStudio. Ik zal me eerst even kort voorstellen. Ik ben mama van twee prachtige meiden, Yara en Miya en woon al meer dan 20 jaar in de mooie stad achter de Duinen.

Al van jongs af aan ben ik bezig met het ontwerpen en stylen van interieurs. Niet altijd even gewenst, vraag mijn moeder maar. Die kwam vroeger regelmatig thuis en dan was haar hele woonkamer omgegooid. Een kleedje weg, de tafel en de bank op een andere plek. Maar dit is toch veel mooier zo, mam!? Het ging zelfs zo ver dat bij thuiskomst van moeders de houten keukenkastjes wit waren geschilderd. Sorry mam.

Interieurstyling is mijn Yoga

Ik ben dan ook uren lang zoet met het uitpluizen van de laatste woontrends, op zoek naar nieuwe, unieke woonproducten en onvermoeid aan het pinnen op Pinterest waar ik de meest uiteenlopende inspiratieboards creëer en ik laat me graag inspireren op Instagram. Na velen interieur make-overs bij vrienden en bekenden (dank voor het lef en vertrouwen) en de constante geluiden uit mijn omgeving: ‘Daan je moet hier echt iets mee doen’, heb ik in 2016 van mijn passie mijn werk kunnen maken en werd de PippersStudio geboren. 

Video credits: Craftswrk.nl

Het oude met het nieuwe combineren, creatieve oplossingen. Nieuwe ideeën met oude inzichten. Het liefst gebruikt ik oude of bestaande materialen voor een unieke en persoonlijke touch. Kortom re-think, re-style, re-cycle dat is de filosofie van Pippers.

Waarom nu de naam PippersStudio?

Nou ik ben gewoon heel erg blij met mijn achternaam Pipper, dus ik wist al vrij snel dat ik die ook zakelijk wilde gebruiken. En de naam Studio? studioZelfstandignaamwoord 1. werkplaats van een beeldend kunstenaar. Nou daarom dus.

Ik wilde me niet beperken tot een product of dienst. Maar er kunnen verschillende dingen onstaan uit de studio. Of dat nou een interieurontwerp is, een workshop, een concept, bloggen of het runnen van een eigen shop.

Meer Pippers

More to love!

Portfolio

Kom je een kijkje nemen in de keuken? Wellicht haal je er inspiratie uit!

Aanbod

Samen creëren we een interieurontwerp dat bij jou past. Ik help je graag!

Enthousiast geworden om samen te werken?

PippersStudio

Interieur, Ontwerp, Styling, Concept

studio@pippers.nl

Adres

Franklinstraat 95
2562 CC
Den Haag